Kovács Dániel

Blog

Miért igyál alkoholt marihuana fogyasztás helyett?

2017. augusztus 25. 00:23 - Raimhol

marijuana-1910560.png

Családi összhang

 

Marihuana fogyasztás esetén lazának, és jókedvűnek érezzük magunkat, sokszor nevetünk, vagy mosolygunk is. Gyakori, hogy úgy érezzük, mintha kicsit lebegnénk a föld fölött, és tény, hogy a hangulatunk legtöbbször jó ilyen esetben. Alkoholfogyasztás esetén nem ennyire unalmas az élet, mivel nem egységesen jó a kedvünk, hanem személyenként különböző érzelmeket válthat ki. Kinek hiányzik az unalmas jó kedv, mikor az alkohol változatos érzelmeket biztosít? Hiszen lesz olyan amikor sírni fogunk, azt pedig minden férfinek kell néha! Az is egy fogós kérdés, hogy miért akarjunk nyugodtak és lazák lenni, főleg lebegni, mikor alkoholfogyasztás esetén dülöngélhetünk jobbra és balra közben pedig kioszthatunk agresszíven pár pofont is a családban, mert az asszony én a gyerek rászolgál időnként. A felgyülemlett dühöt is segít az alkohol kiadni magunkból, bezzeg a marihuana…

 

A rászokás

 

A marihuana fogyasztás kémiailag nem okozhat függőséget, mivel ez egy természetes növényi anyag, ennek ellenére mégis nagyon sokan fogyasztják, pedig illegális! Nap mint nap tekerhet az ember egy cigit, de sosem fog komoly függőséget okozni. Kinek hiányzik ez a probléma? Tudjuk jól, hogy az ember mindig szeret valamit igazán megkedvelni, és igazán függni valamitől ami jó érzést okoz, ezért érthetetlen, hogy valaki alkoholfogyasztás helyett füvezik!

 

Legalitás

 

A marihuana fogyasztását az állam tiltja! Az alkohol fogyasztást nem. Bűnöző vagy? Ha nem, akkor nem fogyasztasz marihuanát sem!

 

Hosszú távú hatás

 

A marihuana köztudottan nem okoz komolyabb hosszú távú negatív hatást, sőt szóbeszédek járnak arról, hogy egy-egy állam titkolja, hogy milyen csodálatos hatásai vannak a szervezetre ennek az anyagnak. Állítólag még a rák gyógyításában is segítséget nyújt. Az emberek viszont szeretnek veszélyesen élni! Mégis ki szeretne egy unalmas veszélytelen kábítószert fogyasztani, mikor ott van az alkohol, amivel hosszú távon tönkretehetjük a májunkat, és pusztíthatjuk az agysejtjeinket is?

 

Árkülönbség

 

A marihuana ára átlagosan 2500 forint/gramm áron kapható, ami egész olcsónak tekinthető azt figyelembe véve, hogy ezzel a mennyiséggel egy személy egy napig jól érezheti magát. Ezzel szemben az alkohol árát nézzük meg! Kapni már olcsóbb, és drágább italokat is, viszont azzal mindenki egyet ért, hogy semmi értelme olcsón megvenni a marihuanát, mert az igazán igényes ember nem sajnál egy üveg alkoholra 10000 forintokat sem költeni. Nem az ár számít, hanem a minőség!

 

Az adózás

 

A marihuana mivel illegális, ezért nem kell adózni sem utána, viszont minden tiszteletreméltó állampolgár szeret adózni, és támogatni a kormányt, ezért alkoholt vesz, ha választhat a két szer között!

Végszó

 

Sokan vagyunk, akik nem értjük a szarkazmust, ezért nagyon fontos, hogy sose éljetek szarkazmussal, még én sem szoktam élni vele!

 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://raimhol.blog.hu/api/trackback/id/tr2912777858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.25. 06:22:38

A marihuána iszonyúan veszélyes drog, súlyos függőséget okoz, s tönkreteszi a tartós fogyasztóit.

Raimhol 2017.08.25. 13:03:40

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Mint minden drog esetében a mértékletesség elve a fontos, kivéve persze ha heroinról van szó.
süti beállítások módosítása