Kovács Dániel

Blog

Még mindig keresed mi az élet értelme? Most választ kaphatsz rá!

2019. március 08. 06:20 - Raimhol

A legtöbben ha meghallják azt a szót, hogy Isten, egyből valami magasztos és fanatikus hívőre gondol mindenki, de amiről most beszélni fogok, azt hívhatjuk bárminek felőlem, akár csak egy filozófiai felvetésnek is.

universe-2258216_1920.pngTudjátok hogy a legegyszerűbb megtalálni arra a kérdésre a választ, hogy mi Isten? Azt a kérdést kell feltenni, hogy mi az a tökéletes állapot, ami halhatatlan, és erre a válasz egyszerűbb mint gondolnánk! Minden a halhatatlanságra törekszik, a Föld összes élőlénye utódnemzés és mutáció által próbálja magát tovább örökíteni, tehát lemásolni, annak érdekében, hogy örökre fennmaradhasson az állapota.

 

Ahhoz, hogy elérd azt az állapotot, hogy halhatatlan legyél az kell, hogy megkapd amire szükséged van, amivel fenntarthatod az elpusztíthatatlan állapotot, tehát ami halhatatlanságot okoz. Ha van végtelen részecske, és mindegyik úgy helyezkedik el, ahogy szükség van rá, akkor egy hibátlan anyaghalmazt kapunk, aminek minden egyes pontja ott, akkor, és úgy helyezkedik el, ahogy annak rendeltetése van.így táplálja azt a formát úgy, ahogy annak szüksége van rá.

 

Egy élőlény esetén szükség van élelemre, regenerációra, fényre, levegőre, megfelelő hőmérsékletre, vitaminokra, és még ezer dologra, de ezeket idő mire beszerzi, és nem elég gyors a szükséges anyagok integrálása a szervezetbe, ezért az élőlények meghalnak, ezért is létezik az a kiskapu amivel továbbörökíthetik magukat utódnemzés formájában.

 

Ha egy ilyen élőlény, mint például egy ember minden egyes pillanatban megkaphatná azt amire szüksége van, akkor hibátlan és elpusztíthatatlan, mi több végtelen lenne. Ha van egyetlen dolog, ami minden egyes pillanatban az idő végtelened része alatt megkapja azt amire szüksége van, a leggyorsabb módon ahogy az lehetséges, tehát nulla másodperc alatt akkor egy tökéletes és örök formát kapunk.

 

Egy halmazt kapunk, ami végtelen egységből áll, mégis ez a végtelen egység tökéletesen ott van ahol lennie kell, mivel minden egyes kis eleme ennek a halmaznak rendeltetésszerűen helyezkedik el, és úgy tökéletes, ha minden elem a helyén van. Ezt az egészet kivetíthetjük minden létező dimenzióra, vagy multiverzumra, de a lényeg ugyan az:

 

A valóságunk csak része az egésznek, és mindannyian csak alkotóelemei vagyunk egy nagyobb tökéletes dolognak! :) HA tetszett iratkozz kérlek fel!

https://www.facebook.com/KovacsDanielBlog

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://raimhol.blog.hu/api/trackback/id/tr6614676388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása