Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kovács Dániel

Blog

Minden pasi csak dugni akar!

2017. október 01. 09:19 - Raimhol

child-1235104.jpg

Mi jellemző a férfira?

 

A férfi egy rendkívül erőszakos lény, mivel a tesztoszteronfelhalmozódás arányában növekszik benne az agresszió, amelyet állandó jelleggel levezet a társadalom másik felén a nőkön. Ők az erősebbik nem, amelyet ki is használnak, ezért amikor kedvük tartja gyakran kiosztanak pár pofont főleg nők számára, azért hogy megmutassák, szerintük hol az asszony helye. A férfiakra ez a permanens erőszak nem ok nélkül jellemző, hanem azért, mert köztudott, hogy nincsenek érzelmeik. A férfi egy okos lény, és szereti a kreatív tevékenységeket, ezért barkácsol, focit néz, szereti a sört. Úgy érzik ezek az erőszakos ösztönlények, hogy a gyengébbik nemet dominálniuk kell, ezért igyekeznek a napi szintű nőverésen kívül parancsokat is kiosztani, amely utasítja a érzelmes nemet arra, hogy mit kell tenniük!


A férfi tényleg csak dugni akar?

 

Természetesen igen! A férfi abban különbözik a nőtől, hogy nem érez semmit, ezért csak az ösztöneire hagyatkozik, mint egy erdei vaddisznó. Ha feláll neki, akkor közösül, ha éhes akkor  eszik, ha agresszív akkor megveri a szegény nőket. Mivel a férfi gondolkodik, és virágot is csak azért visz a randira, hogy áldozatát rávehesse a közösülésre, ezért kijelenthetjük, a férfi manipulatív, és rendkívül gonosz.

 

Vannak rendes férfiak is, akik nem erőszakosak?


Nincsenek olyan férfiak, amelyek rendesek! Mint előbb említettem a férfiaknak nincsenek érzelmeik, és minden egyes kis mozzanat, amely tőlük kedvesnek tűnik, csak egy eszköz arra, hogy céljaikat elérhessék, amely legtöbb alkalommal a szex. Ez minden férfira igaz, még a kedvesnek tűnő férfiakra is. Kezdetben amelyik nem tűnik agresszívnak, az a legveszélyesebb! Mivel úgy tesz mintha nő lenne, tehát érzelmeket színlel, ezért nem tudja addig levezetni a feszültséget, ami pedig gyűlik benne! Gonosz tekintetével idővel a nőre néz, és megveri! Ne bízz semmilyen férfiban!

 

Mi a megoldás?


A férfiuralmat nem lehet legyőzni semmilyen módon, csak akkor ha női uralom lesz! Harcolni kell a női többletjogokért, még akkor is, ha antidemokratikus! Női kvótákat kell kiszabni, amely antiliberális! Feminista csoportokat kell létrehozni, amely sztereotip módon skatulyába helyezi az férfiakat, ahol egy ösztönlénynek titulálja őket, akik csak dugni, verekedni, és sörözni akarnak a televízió előtt ahol persze csak focit néznek!

 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://raimhol.blog.hu/api/trackback/id/tr5912915011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

János22 2017.10.01. 21:33:04

Ez mekkora marhaság, nem minden férfi erőszakos, ahogy én sem :D
Valami frigid férfigyűlölő femináci írhatta e cikket.

Csemer Gábor Rómeó 2017.10.06. 16:36:00

Aki ezeket írta annak baj van a fejével...
süti beállítások módosítása