Kovács Dániel

Blog

Itt a nyár, és bezárt az iskola, de minden rendben van?

2019. június 19. 05:40 - Raimhol

Véget ért egy újabb tanév, de a közoktatással kapcsolatban még mindig az az érzésem, hogy nem történt látványos változás, ezért fontosnak tartottam, hogy ebben a témában is diskurzus szülessen. Nézzétek meg a videót, és mondjátok el a véleményeteket ti is, ha úgy érzitek nincs minden rendben!

 

Sok olyan dolog történik az iskola falain belül, amit szeretnének ott is tartani, ezért fontosnak érzem, hogy beszélgessünk arról, ha bárkit ért korábban valamilyen lelki terror! Fontos leszámolnunk az elavult oktatási rendszerrel, és megreformálnunk, de még fontosabb, hogy merjünk beszélni arról, ha valamivel probléma van, különben nem lesz változás! Ideje átlépni a 20. századból a 21. századba, és oktatási reformokat alkalmazni!

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://raimhol.blog.hu/api/trackback/id/tr2914899660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enrikokaruszo 2019.06.18. 20:53:45

sose terrorizáltak, gáz?
süti beállítások módosítása