Kovács Dániel

Blog

Becsődölt az életed? Indíts vlogot!

2017. augusztus 27. 01:08 - Raimhol

4848.jpg

Erdélyi Mónika 2001-ben kezdte el a Mónika-show vezetése által szennyezni a médiát több mint 9 évig, és a mai napig nem lett felelősségre vonva a kulturális bűncselekményeiért! Most viszont igyekszem ezen változtatni a Ti segítségetekkel, mert ha mindenki aki egyet ért velem megosztja ezt a cikket, akkor az internet eláraszthatjuk, és a társadalom megtudhatja mi az a probléma, amelyet sokan nem éreznek, és nem látnak Mónikával kapcsolatban.

 

Naponta láthattuk ahogy a családok és élettársak ordibálnak, veszekednek, verekednek egymással. Ez a műsor olyan családi mintákat adott át a nézőknek, amelyek súlyosan deformálták tudat alatt őket, és azt is megmerem kockáztatni, hogy egy generáció ezek a példaképek miatt lett erőszakos, és veszekedős jellemű bizonyos családok esetén. A Mónika-show szervezői fillérekért vásárolták fel az emberi méltóságot, bohócként parádéztatta a reflektorfényben a fél napos hírnevet szerző embereket, amelyet legtöbb esetben egyébként ki sem fizettek nekik. Szociopata eszközökkel szereplőket kerestek, majd az aláírt kötbért tartalmazó szerződést lebegtették, és a közember már ha akart sem tudott volna kitérni a műsorszám leadása elől. Ezt bizonyítja ez a nemrégiben készült hangfelvétel is:

 

LOL

 

Mónika szintén élvezte hogy ismeri őt az egész ország, és egójában fürdőzve várta az adásokat, hogy újra és újra szerepelhessen a tévéképernyőn. Teltek és múltak az évek, majd a Mónika-show már kezdeti színvonalát is meghazudtoló romlásba esett, végül szerencsére megszűnt! A társadalom szerencséjére…

 

Nem sokkal később, beköszöntött a katasztrófa, elindult hazánkban idén nyáron az Anikó-show! Kezdetben persze még nem lehetett tudni a címét, hogy mi lesz, és Mónika újra megérezte a csillogás lehetőségét, és reménykedve áhítozott, hogy újra megkapja majd a műsorvezető szerepet, de bánatára nem kapta meg.

 nuclear-2136244.jpg

Ennek az új fertő műsornak a szerepét habár Mónika nem tudhatta magáénak, ez a csalódás számára olyan szinten traumatizáló volt, hogy kétségbeesetten kapálózni kezdett, hogy újra a középpontba kerüljön, és ezért elkezdett vlogolni!

 

A vlogolással mint műfajjal természetesen nem is lenne probléma, a módjával már annál inkább! Legalábbis ha Mónikáról van szó… Újabban olyan videókat kezdett el gyártani, ahol a kislányával fagyit esznek, játszanak, és ehhez hasonló izgalmas dolgokat csinálnak. Az izgalmas szó természetesen szarkazmus volt.

Szünidei mulatságok 1.rész | Mi van a zselében?

Uploaded by Mónika Erdélyi on 2017-05-19.

 

Erdélyi Mónika a gyermekét használja eszközként, hogy negédes mosolyával beédeskedhesse magát a szívünkbe, mind ezt kedves hangjával, és hamis mosolyával megfűszerezve. Mónika, mégis ehhez hogy van merszed? Tény, hogy a világhoz semmi hasznosat nem teszel hozzá, sőt inkább csak rombolod, és a videóid is totálisan semmit mondóak, de nem gondolod, hogy a gyerek tudatos manipulációs eszközként való használata ízléstelen?

 

Nem érzed úgy, hogy valami hasznosat is kezdj az életeddel, az helyett, hogy olyan „tartalmat” gyártasz, amely egy egész generációt mérgez? Mérgezed a társadalmunkat, én pedig ezt nem fogom hagyni! Szeretném megkérni az Olvasóimat, hogy akik egyet értenek velem, most kivételesen a kérésemre osszák meg ezt a bejegyzésemet, ha minden második olvasóm ezt megosztaná, elterjedne teljesen az interneten. Úgy érzem fontos mindenki számára erről a jelenségről beszélni!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://raimhol.blog.hu/api/trackback/id/tr6712765562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gery87 2017.09.27. 19:35:34

Nem hinném hogy Mónika miatt lettek erőszakosabbak, kiabálósabbak a családok, emberek. Itt sötét, kétbites, proli, ork népség előtte is létezett - tömeggé a Kádár kor tette - bár nem mutogatták őket a médiában...
Amit ez a műsor rombolt, az az igényszint....amit züllesztett, az a médiaipar...
Látták hogy ezt is lehet, sikeres is.....és eljutottunk Pumped pöcséig...

Amúgy nem értem hogy lehet valaki annyira igénytelen, gerinctelen hogy ilyen műsort vezessen és ezzel legyen ismert....
Értem én hogy feltűnési viszketegség....de a Blikkben címlapon lenni, szerencsétlen, buta emberek lejáratásán élni nem derogál neki?
Tényleg arra vágyik egy elvileg diplomás, tanult ember hogy a társadalom legalsó, buta, megvezetett rétegei szeressék....az értelmesebbje meg röhögjön és szégyenkezzen rajta?
Nincs ezeknek egy darab értelmes barátja, ismerőse, rokona aki megmondaná nekik hogy "bazzeg Móni tiszta gáz amit csinálsz.."?
Vagy minimum az anyja nem szólt rá hogy "inkább mentél volna takarítónőnek.."

"Hát, Móniiiiiii, ilyen nőt, nézzzél ráá,. tiszta szégyen..."

Raimhol 2017.09.27. 20:39:43

@Gery87: Szerintem viszont ha nem is miatta lettek erőszakosabbak, Mónikának nagyon magas társadalmi szerepe van abban, hogy rombolja a kultúrát, és a közgondolkodást. A vlogkarrierje után nem lepődök meg már semmin vele kapcsolatban.
süti beállítások módosítása