Kovács Dániel

Blog

Feminácik és a kvóta kunyerálás!

2017. szeptember 24. 15:04 - Raimhol

feminist-2136191.png

A feministák kivívták maguknak a jogegyenlőséget, de úgy érzik nekik ennyi nem elég, és számukra többletjogokra van szükség, ezért lobbiznak és tüntetnek a női kvótákért! Azt gondolják, hogy nincs megfelelő népképviselet a nők számára, ezért több nőt kell a parlament székeibe ültetni, viszont nekem az a véleményem, hogy nem csak a nők népképviselete, hanem egyéb társadalmi rétegek képviselete sem megfelelő!

Gondolok itt a cigányokra, más kisebbségekre, szorongó betegekre, amelyek nincsenek specifikusan képviselve! Véleményem szerint a női és a férfi nem biológiailag eltérő, ezért valamiben sokkal jobbak a nők, valamiben pedig sokkal jobbak a férfiak. A politika pont egy olyan irányzat, ahová férfias képességek szükségesek, és egy érzékenyebb lelkületű ember, aki nem eléggé törtető, és nem képes néha eltaposni mást a parlamentbe vezető útig, az nem fog tudni képviselővé válni, és erre a férfiak alkalmasabbak, mert lelkileg arányait tekintve stabilak.

Azt hatalmas nagy hibának tartom, hogy a nők képességbeli hiányait kvótákkal kompenzáljuk, mert ez negatív diszkrimináció lenne a férfiakkal szemben, és teljes mértékben antidemokratikus! Semmilyen személy nem érdemel többletjogokat azért, mert eltér a neme, szexuális hovatartozása, etnikája, lelki világa. A nők népképviseletét nem antidemokratikus kvótákkal kell megoldani, hanem az egyenlő verseny lehetősége által kell a parlamentbe kerülni, hiszen jogilag egyenlőek vagyunk, és a női képviseleti lehetőség adott!

Társadalmi szempontból a feministáknak az a problémájuk, hogy úgy érzik nem egyenlőek ebben a szférában sem, mivel a férfiak előnyben részesülnek sok helyen! Az fel sem tűnik nekik, hogy rengeteg alkalommal ők részesülnek előnyben, ilyenkor persze már nem kérik ki maguknak az "igazságtalanságot" !

Csak pár példa:

1. Sokkal hamarabb találnak albérletet, mint a férfiak, főleg akkor ha enyhén kivágott ruhában keresik a lakást!

2. Szórakozóhelyek százával állnak, ahol nem kell belépőt fizetniük, a férfiakkal ellentétben!

3. Rengeteg állást csak nőknek hirdetnek meg mint pl: óvónő, bébiszitter, takarítónő, varrónő, hostess...

Én férfi vagyok, és feminista! Hiszek a női egyenjogúságban, és hiszek az egyenlő bánásmódban, de nem hiszek abban, hogy azért, mert a két lába között más van a nőnek, mint a férfinak, ezért többletjogokat érdemel. Nem hiszem azt sem, hogy a nők szellemileg sérültek lennének, hogy kvótákra legyen szükségük! Ilyen értelemben az aktivista, szélsőséges femináciknál sokkal inkább feministább vagyok, mint ők maguk!


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://raimhol.blog.hu/api/trackback/id/tr112890544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása