Kovács Dániel

Blog

Soros György titkos kutató drónjai!

2017. november 10. 11:49 - Raimhol

sorosgyorgy6.jpg

Soros Györgyről mindenki tudja, hogy egy veszélyes üzletember, de azt kevesen tudják, hogy mennyire! Sok kritika, és szó esik a Soros Tervről, és azokról a titkos összeesküvésekről, amelyekben elméletileg személy szerint Soros György is részt vesz, de egészen idáig nem tudtuk kézzel fogható bizonyítékokkal ezt alátámasztani, egészen eddig a pillanatig! Pár héttel ezelőtt gyanúsan sok drónt láthattunk az égen, de ez talán még Neked sem tűnt fel! Azt hihetné az átlag ember, hogy egyszerűen csak divatba jött az az újszerű hobbi, ami abból áll, hogy felvételeket készítünk egy repülő eszközzel, esetleg figyeljük a tájat.

 

Azt szintén kevesen tudják, hogy ahhoz, hogy valaki drónt vezethessen, ahhoz már arra jogosító papírra, tehát egy jogosítványra van szükség, ebből következik, hogy szürreálisan sok volt a repülő eszköz, amely kamerával volt ellátva, hiszen Magyarországon még csak vizsgáztató helyet sem találni, ahol megszerezhetnénk az ehhez szükséges papírokat. Na de akkor mi volt ez a sok repülő drón az égen? A válasz pár héttel ezelőtt derült ki, amikor pár fiatal figyelmes lett erre az érdekes jelenségre, és szerették volna kideríteni a valódi okát, hiszen tudták, hogy valami itt nincsen rendben!

 

Úgy döntöttek, hogy az egyik repülő eszközt megpróbálják elkapni, és ha ez véletlenül sikerül, akkor szétszerelni, hogy meglehessen állapítani, hogy honnan kerültek ide. Csodával határos módon több mint egy hét próbálkozás után az egyik drón beleesett a Dunába, pont akkor amikor a fiatalok már feladták azt a célt, hogy elkapjanak egyet belőlük, és szétszereljék! Nem is kellett több, az egyik vállalkozó szellemű fiatal beúszott érte, és meg is találta pár órán belül! Kis idő elteltével drónszakértőhöz fordultak, rá pár órára az esemény után, és várták az eredményt!

drone-1245980_1920.jpg

A gépek belsejében egy nagyon fura jel volt elhelyezve nagyjából tíz négyzetcentiméteren négyzet formában, amelyet kezdetben semmihez sem vezetett logikai szál! Egy érdekes S betű volt az egyetlen nyom a gépben, amelyet kiszereltek, és váratlan meglepetésként kiderült az is, hogy a jel ketté szedhető mechnaikailag! Egy különösen fura Chip volt elhelyezve benne, amelyet több mint három nap komoly kutatómunkával lehetett csak megfejteni!

 

A jelek tartalmazták ezeknek a speciális drónoknak azt a kódját, amelyek meghatározzák, hogy mit figyeljenek, egészen új technológiával! Még arcfelismerő rendszer is volt elhelyezve a repülő eszközben, amely adatokat szállított Soros György számára, persze ezt titkos hálózaton, amelyről eddig azt hittük lekövethetetlen. A fiataloknak szerencséjükre volt egy ismert biztonságtechnikai szakértő ismerősük, akinek az a munkája, hogy hackerek ellen védi meg a világ egyik legjobban védelemre szoruló oldalát, a NASA-t!

 

Sikerült megtalálnia, hogy hová vezetnek ezek a jelek, és borzasztó nagy meglepetés érte Őt, amikor Soros György egyik szerveréhez vezettek a szálak, ahol adatokat találtak az Minden személyről, akiről videó és fénykép készült az elmúlt hetekben, és ez több mint 500.000 embert jelent! Olyan információk voltak mentve a Titkos Soros Adatbázisban, hogy ki hogyan néz ki, erről kép, és videó is készült egyaránt, de ez még semmi! Arról is adatok voltak, hogy ki kivel találkozott az utóbbi időben, mit csinált, és milyen párttal szimpatizál valószínűleg!

 

Vajon milyen céllal kutatnak utánunk veszélyes drónok, és milyen érdeke fűződik Soros Györgynek ehhez? Talán a Soros terv veszélyesebb mint gondoltuk? Talán így akarja kideríteni, hogy hogyan alakulhatnak a választások a közeljövőben? Ha igen, akkor kinek adja el ezeket az információkat? Sok a megváloszalatlan kérdés, de egy dolog biztos! Nem vagyunk biztonságban, és jobb lesz, ha ezek után odafigyelünk, hiszen bármikor figyelhetnek bennünket!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://raimhol.blog.hu/api/trackback/id/tr2413229433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása