Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kovács Dániel

Blog

A lovaglás megalázó a férfiak számára

2018. október 12. 08:15 - Raimhol

hot-3174901_1920.jpgA szexualitásban nagyok sok a tabu, és nehezen beszélünk az ezzel kapcsolatos témákról, ezért most felfogom tépni ezt a sebet is a társadalom bőréről! Egy aktusba, hogy mi fér bele az a partnerek nyitottságától függ. Általánosan elfogadott dolog, hogy mi fér bele a szexbe, és mi az ami már nem. Bizonyos testi vágyakat aberráltnak bélyegeznek, kivéve persze azokat amik már kellőképpen beleágyazódtak a szexualitásba.

 

Bizonyos emberek úgy gondolják, hogy a szexualitásban fontos a másik fél tisztelete, ezért ha az egyik fél valamilyen formában kiszolgáltatottá válik a másik fél részére, vagy nem kölcsönös élvezetről van szó, akkor "megalázó" bélyegzéssel szokták illetni.

Sok olyan nő van, akik azért nem végeznek orális szexet, mert szerintük az megalázó. Én úgy gondolom, hogy az életben és a szexualitásban is, nincs olyan helyzet, ahol ne lenne egy bizonyos mértékű különbség a dominancia terén.

Nem gondolom, hogy egy férfi szájjal való kielégítése bármiféle megalázásnak számítana, maximum akkor, ha a felnőtt filmekben szereplő Günter könnyít magán jellegű aktusra gondolunk.

 

Persze ha az orális szex mindenképpen megalázó a nők szerint, és ezért az adott férfi máshol keresi azt az örömöt amit a partnerénél keresett, akkor egyből felháborodás, veszekedés, és szakítás szokott lenni a válasz. Személy szerint azt is szánalmasnak tartom, hogy valaki még az ágyban is a saját egóját firtatja, és azzal foglalkozik, hogy megalázó az, hogy ő helyezkedik el lejjebb mint a férfi az adott pozícióban, és ő az aki "dolgozik".

Tegyük fel elfogadom, hogy a nők részéről nyújtott orális szex megalázó a nők részére, de akkor gondolkodjunk azon, hogy a férfiak számára mi az ami megalázó lehet...

Amikor a férfi helyezkedik el alul, és a nő van felül, akkor ezt a pozíciót lovaglásnak hívjuk (Gondolom most sok újdonságot mondtam ezzel), de mégis micsoda a férfi, talán egy állat?
A férfit tárgyiasítja a gonosz lelketlen nő, aki kiéli magát rajta, ezzel megalázva őt, és a teljes férfi nemet! Mondj nemet a lovagló pozícióra! Ez az a pozíció ami ugyan olyan megalázó a férfiak számára, mint a nők számára az orális szex! A legmegfelelőbb lépés az lenne, ha egyenesen törvénybe iktatnánk ennek az aberrált, és megalázó szeretkezési formának a beszüntetését!



Szegény férfiakat soha többé ne lovagoljátok meg úgy mint egy lovat, mert felháborító, pontosan ugyan annyira, mint a nők számára az orális szex nyújtása!


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://raimhol.blog.hu/api/trackback/id/tr6714247857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása