Kovács Dániel

Blog

Az Állam és a legyek!

2017. augusztus 14. 03:13 - Raimhol

265000_01_legycsapo-biostop.png

 

Sokan tapasztalhattátok, hogy a nyár beköszöntével a legyek rendkívüli mennyiségben lepik el otthonainkat, főleg vidéken! A társadalomnak ez lassan már teljesen megszokottnak tűnik, pedig a valóság szörnyűbb mint gondolnák! Kevesen tudják amit most elfogok mondani, és akik tudnak róla, ők sem mernek erről említést tenni sehol, mert súlyos következményei lehetnek az itt elhangzottaknak, de úgy érzem muszáj az embereknek ezt most tudtukra adnom! Ezek a repülő élőlények nem ok nélkül sokszorozódnak meg évről évre!

 

Bizonyos cégek, titkos szerződést kötöttek az Állammal azzal a céllal, hogy ezeket a legyeket laborokban biológiai módszerekkel szándékosan sokszorosítsák, és egyre inkább ellenállóbbá teszik őket a légyirtókkal szemben! Feltehetitek most magatokban a kérdést, hogy miért? A válasz igen egyszerű! A multinacionális cégek, akik légyirtó gyártással foglalkoznak még többet tudnak profitálni, ha több légy jelenik meg, mivel így több kereslet lesz ezekre a spray-ekre! A másik kérdés ami felmerülhetett bennetek, hogy az Állammal miféle szerződést köthettek, és mi is lenne ennek az egésznek az értelme? Ez szintén egyszerű… Államilag vannak tiltott kísérletek, amibe beletartoznak a génmanipulációs technológiák részben, és ami még fontosabb, a klónozás is. Ezek a legyek szándékosan klónozva vannak, és még génmanipulálva is!

 

Nézzétek csak meg a mai legyeket közelebbről! Hát nem teljesen egyforma mindegyik? Azt hiszitek ez csak véletlen? Nem az… Kérdés lehet, hogy ebből miféle profitja lehet az Államnak! Most pedig elárulom! A multinacionális cégek hatalmas titkos pénzeket ajánlanak azért, hogy titokban laborokban sokszorosíthassák ezeket a rovarokat, majd járni kezdik fekete autókkal a kisebb falvakat, és eleresztenek egy nagyobb légycsapatot, amelyek sokkal gyorsabban szaporodnak az átlagnál, kis idő múlva pedig a naív emberek egyik napról a másikra tapasztalják, hogy „mennyi légy van a házban”.

 

Szerintem sokatok látott már vidéken és kisebb városokban gyanús fekete furgonokat! Érdekes, hogy a légyirtóreklámok is eltűntek a televíziók reklámrepertoárjából ugye? Hát persze… Már nincs szükségük reklámra… Osszátok meg minél többen ezt a cikket, mert erről idáig senki nem tudott, és el kell, hogy terjedjen! Fontos megtudnia ennek a világnak hogy mi zajlik körülöttünk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://raimhol.blog.hu/api/trackback/id/tr9012746890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása