Kovács Dániel

Blog

Fogyni szeretnél? Most fogsz!

2017. augusztus 15. 09:03 - Raimhol

m0mh3-weight-loss.jpg

Rengeteg emberrel találkozom nap mint nap, akik az miatt panaszkodnak, mert az alakjuk nem tetszik amikor tükörbe néznek, és legtöbbször a súlyfelesleggel van a probléma, na meg persze a fogyáshoz való hozzáállással! A legtöbben évekig, sőt valaki évtizedekig keresik azt a módszert, amivel a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb módon érhetik el kívánt hatást a mérleg számának hátrébb billenését.

 

Én tudok egy módszert a biztos fogyásra, és a jó alak elérésére, amit most meg is fogok osztani veletek! Sokan próbálkoznak csodapirulákkal, amelyet a neten találnak, és az ember ahogy ezt lenyeli, már topmodell is lesz! Próbálkoznak csodateákkal is, amelyet csak inni kell tévénézés közben hetekig és elveszi az étvágyat, vagy fogyaszt.

- Tehát te ülsz egy helyben, teázol, és fogyni fogsz, logikus ugye?

 

Sajnos akik ezekben hisznek, azokat ki kell, hogy ábrándítsam, mert a szintetikus drogfogyasztáson kívül nincs igazán olyan szer, amely elfogyasztásával fogyni fogunk, de ez utóbbi is hosszú távon nem lesz túl előnyös hatású, hogy enyhén fogalmazzak! Másik esetleges olyan módszer, amivel fogyni tudunk egy helyben üléssel, az nem más, mint hogy elkapunk valami halálos betegséget, vagy valami olyat, amitől nem vagyunk képesek enni hetekig. Feltételezem ez szintén nem kecsegtető…

 

Most feltehetitek a kérdést, hogy ezek szerint akkor mi is az a titkos módszer amiről beszélek? Hamarosan megtudjátok, de előtte még pár dologról beszélnem kell! Arról még nem beszéltem, hogy sokan koplalással szeretnének nagy mértékű fogyást elérni, aminek legtöbbször az a vége, hogy aki kibírja élelem nélkül, az valóban sikeresen fogyni is fog, de mi is ezzel a probléma?

Ezzel az a gond, hogy orvosok is azt bizonyították, hogy heti 1-2 kilónál többet fogyni egészségtelen, ráadásul ha az ember koplalni kezd a szervezet van annyira rafinált, hogy ezt érzékeli, és ideiglenesen extra módon figyel arra, hogy ne veszítsen energiát. Ahogy abbahagyjuk a koplalást, a szervezet pedig reflexszerűen pótolni akarja majd a tápanyag kimaradásokat, és vissza hízik aránylag mindenki az eredeti testsúlyára. Nagyon hibás az a gondolkodás is, hogy a soványság, illetve a vékony testalak szexi!

 

A vonzó alak nem az, ha valaki vékony, hanem köztudottan az, ha valaki sportos is egy kicsit, akár egy kis felesleggel. Ott hibázzák el főleg a koplaló nők, hogy elkezdenek szépen lefogyni, majd konkrétan fenekük sem lesz, mivel a szervezet elsődlegesen az izmokat bontja le, és ha már szinte az emberen elfogyott minden izom, utána kezdi ez a zsírtartalékokat is felhasználni.

- Mi kell akkor a jó alakhoz?

woman_img.jpg




Elsődlegesen kell egy jó étrend! Fontos figyelnünk a fehérje és a szénhidrátbevétel mértékére, erről sok információt találhatunk a neten, de ha megtehetjük egy sportedző pontos információkkal láthat el minket, de senkinek sem kell komolyan a zsebébe nyúlnia, ha házilag szeretnénk elérni egy vonzó formátMásodik pontos szempont a rendszeres edzés, megfelelő izomcsoportokra.

Fontos, hogy egy edzés alkalmával ha terhelünk egy testrészt, annak pihenési időt hagyjunk, ezért másnap vagy tartsunk egy pihenő napot, vagy más testrészekre edzünk ! Ezen kívül ha tudunk érdemes étrendkiegészítőket szereznünk, persze nem katasztrófa, ha ezt nem tehetjük meg, sokkal fontosabb, hogy fejben eldöntsük:

 -Nem adjuk fel!

Sajnos azt tapasztalom, hogy edzés és egészséges életmód helyett mindenki egyszerű módszert keres, és várja a csodát. A titkos módszeremet pedig most elárulom! Akárhányszor szeretnél valami csodaszert bevenni, és akárhányszor érzed úgy, hogy nem fogsz edzeni, de jó alakot akarsz, olvasd el ezt a blog bejegyzésemet, és oszd is meg! Mert ezen kívül semmilyen csodaszer nem fog segíteni rajtad.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://raimhol.blog.hu/api/trackback/id/tr9512749602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása