Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kovács Dániel

Blog

Hétköznapi suttyóságok hasraütésszerűen!

2017. október 29. 05:48 - Raimhol

smoking-2891974_1920.jpgGyakran belefutunk olyan szituációkba, ahol látunk valakit, aki olyan szinten kínosan viselkedik, hogy attól, hogy csak nézzük az illetőt, szégyenérzet keletkezik bennünk, pedig neki kellene szégyenkeznie a viselkedése miatt! Összeszedtem hasraütés-szerűen pár olyan dolgot, amelyekkel szinte mindenki találkozik időnként, és szégyenérzetet kelt bennünk, esetleg idegesítő számunkra.

 

1. Szerelmespárok egymást nyalása-falása


Szinte be sem kell mutatnom azt az élethelyzetet, amikor ülsz a buszon, vagy a metrón, és szinte az orrod előtt két szerelmespár csókolózik, cuppog, nyalja-falja egymást, és gátlástalanul kacérkodnak. Engem személy szerint borzasztóan tud idegesíteni ... Természetesen megértem, hogy szeretik egymást, és egy csókkal, vagy öleléssel nincs is probléma, de úgy gondolom, hogy ízléstelen egy kisebb tömeg előtt szinte már nyíltan egymásnak esni, ami egyébként sem tartozik senkire. Liberálisnak vallom magam a szó pozitív értelmében, de egyszerűen zavaró, hogy két ember cuppogását kell hallgatnom, miközben igyekszem A pontból B pontba utazni, ha pedig még beszélnek is egymáshoz rózsaszín stílusban, attól szintén a falra mászom.

 

 

2. Zenehallgatás telefonról, és hangosan

Szörnyen gáz telefonról teljes hangerővel benyomni a zenét nagyobb tömegben, mégis sokan csinálják, és abszolút nem éreznek semmi szégyenérzetet. Legtöbbször pedig a zene is amit hallgatnak hangosan, szintén elég hitvány szokott lenni, és ezt persze mindenkinek végig kell hallgatnia. Nem értem, hogy miért olyan nehéz meghagyni a másik intim szféráját azzal, hogy mondjuk bedug egy fülest a telefonba?

 

 

3. Nők után füttyögés

 
Hogy fejezi ki a nő iránti vonzódását egy igazi suttyó? Pontosan... Füttyögni kezd, amit még megspékel a proli barátja felé irányított perverz mosolyával, és borzasztóan büszke saját magára, hogy most mekkora egy kan volt. Egy "normális" nő nem igazán fog erre pozitívan reagálni, ezért célszerű kerülni ezt a tevékenységet, ha valaki bejön számunkra, ha pedig ezt nekem kell elmondanom, akkor már baj van. Talán még orvosolható.

 

 

4. Intim kérdés a tömegben


Néha előfordul, hogy valakivel beszélgetünk egy olyan közegben, ahol sokan vesznek körül bennünket, és kapunk egy olyan kérdést a beszélgetőpartnerünktől, amire kínos lenne válaszolni, mivel csak a mi hangunkat hallanák, és mindenki figyelné a közelünkben azt amit válaszolni kívánunk. Biztosan veletek is előfordult, hogy olyannal beszélgettetek, aki nem érzett kínosnak olyasmit megkérdezni, hogy pl: "Na az új pasiddal már volt valami olyasmi?", amire természetesen az ember próbál kicsit zavarba ejtett állapotban olyasmit reagálni, hogy: "hát majd elmondom", amit persze megint mindenki hall, és csak a kérdező félnek nem tűnik ez fel.

 

 

5. Egyértelműen erotikus képek, átlagosnak álcázva

Főleg lányok körében elterjedt szokás, hogy egy erotikusabb képet amit posztolnak egy közösségi oldalon, valami patetikus idézettel feltöltenek, mint mondjuk: "A szem a lélek tükre", és szinte kint van totál a mellük, és úgy csinálnak mintha nem mutogatni akarták volna az egész világnak. Tökéletes választás az is, amikor a csaj szinte bugyiban van, és jégkrémet eszik, és kiírja, hogy "fincsi volt", ahol megint arról van szó, hogy az exhibicionalizmusát kívánja kiélni.


Természetesen ennél sokkal több ezekhez hasonló kínos, idegesítő, vagy ciki jelenség figyelhető meg, de ezek azok amik hirtelen beugrottak, de kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is, szóval kommentben írjátok meg, ha tudtok még! :) 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://raimhol.blog.hu/api/trackback/id/tr9513113318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása