Kovács Dániel

Blog

Amikor ezt hallod a partneredtől, biztosan hazudik!

2018. május 13. 07:45 - Raimhol

insect-3373039_1920_1.jpgMegfordul gyakran a fejedben az a gondolat, hogy amikor a partnereddel szembe jön valaki aki jól néz ki, akkor a párod miért mosolyog, mikor elméletileg csak te kellesz neki és senki más? Miért mosolyodott el flörtösen, és miért nézte meg esetleg sunnyogva a másik kebleit, mikor azt hitte nem veszed észre? A válasz rendkívül egyszerű: Nem csak te kellesz neki!

 

A párkapcsolatokban általánosan elfogadott dolog, hogy a felek csak egymást kívánják szexuálisan, és amennyiben ez nem így lenne, akkor egyből dühös veszekedés, majd szakítás lenne a következménye. A romantikus szappanoperák megtanították nekünk azt, hogy az igazi férfi nem kíván meg soha senkit, hanem csillogó szemekkel ránéz partnerére, akin kívül más nem is létezik számára.

Megtanultuk ezeket a viselkedési mintákat, rögzültek, és általánosan elfogadott tény lett, hogy aki mást megkíván a partnerén kívül, az nem szereti igazán a másikat. Mivel ez lett a közgondolkodásba ágyazódva, ezért senki nem meri felvállalni a szexuális vágyait, hiszen a partnere szakítana akkor, ha megtudná, hogy rajta kívül más is vonzó lehet.

Folyamatosan azt kell hazudnunk, hogy a másikon kívül senki sem vonzó számunkra, és ha egy meztelen számunkra egyébként szingliként tökéletes egyed állna előttünk, az jelen helyzetben meg sem mozgat bennünk semmit. Ez számomra egy rendkívül megmosolyogtató hazugság!

 

A valóságban az a helyzet, hogy fizikailag a legtöbb férfi, és sok nő is ha tehetné büntetlenül, akkor lefeküdne mással is a szerelmén kívül.



A szerelmed fojtogató kalitkába van zárva, ahol azt kell hazudnia számodra, hogy senki sem izgatja, mert ha őszinte lenne veled, akkor nem tudnád elfogadni a vágyait! Szinte mindenki hazudik a partnerének, és megvan győződve róla mindenki, hogy az:Ő partnere nem olyan mint a többi„ de el kell, hogy szomorítalak, mert mindenkiben vannak lefojtott szexuális vágyak, és még akkor is, ha szerelmesek vagyunk!

A legtöbb párkapcsolat azért ér véget, mert hazudnunk kell, és elfojtani a vágyainkat, hogy ne bántsuk meg a másikat, és előbb-utóbb ez a feszélyeztető érzés szétszakítja az együttműködésünket a másik féllel.



Miért is probléma, ha a partnered lefeküdne mással?

 

Azért probléma számodra, mert a partneredet kiakarod sajátítani, és szeretet helyett birtokolni akarod őt! Ha igazán szereted a partneredet, akkor nem azt nézed, hogy számodra mi a jó, hanem azt, hogy neki mi a jó! Ha a partnered lefeküdne mással, és igazán szereted, akkor nem lekorlátozod, hanem örülsz neki, hogy ha sikerül kiélnie magát valakivel, még akkor is, ha nem veled! Igen... Mivel te szeretnél számára örömet okozni, akkor örülsz annak is, ha mással éli meg az érzést, minden féltékenység csak emberi birtoklásból ered!

Ha a partnered lefeküdne mással ne korlátozd, hanem Szabadítsd fel, és lehessen őszinte melletted, az helyett, hogy hazudozni kell!

Természetesen néha megesik, hogy valaki valóban csak a partnerét kívánja szexuálisan egy életen át, de legyünk őszinték nem sok ilyen eset fordul elő!

 

 

 

Ha érdekesnek találtad a cikkemet kérlek iratkozz fel az oldalamra az alábbi linken, vagy jobb oldalt felül a dobozon található feiratkozásra kattintva! :)

https://www.facebook.com/KovacsDanielBlog/

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://raimhol.blog.hu/api/trackback/id/tr9113914378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása