Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kovács Dániel

Blog

A pasik ezért félnek odamenni hozzád!

2018. október 20. 07:50 - Raimhol

fashion-3080644_1920.jpgManapság egyre többször szóba kerül az a probléma, hogy a férfiak döntő többsége nem mer ismerkedni egy szórakozóhelyen, de szinte sehol sem, és ennek több oka is van! Úgy gondolom, hogy a mai társadalomban a nők egoizmusa a közösségi oldalak által fel lett tolva az egekbe, és mindenki királylánynak képzeli magát, még az átlagos külsejűek is.


A közösségi oldalak elérték, hogy minden nő aki kitesz magáról egy csinosabb képet az egekig legyen marasztalva, ezért önbizalom terén hatalmas szélsőségek alakultak ki. Bizonyos hölgyek hatalmas önbizalommal rendelkeznek, egy másik részük pedig kisebbségi komplexussal küzd, és szinte alig található olyan aki egészséges önbizalommal rendelkezik és nem a két véglethez tartozik.

A hatalmas önbizalommal rendelkező nők azt képzelik magukról, hogy mindenki felett állnak, és egy átlagos pasi örüljön annak, ha egyáltalán ránézhet. Megtanulták, hogy a vonzó külsejük miatt bármit megtehetnek szinte, ezért ha odamegy egy átlagosan helyes férfi hozzájuk, akkor normális elutasítás helyett játszani kezdik az agyukat, és úgy küldik el szegény srácot, mintha valami kutyával beszélnének. Természetesen ezek után ez a srác egyre nehezebben megy oda idegen lányokhoz ismerkedni.

A legszebb az az egészben, amikor úgy küld el egy nő a szórakozóhelyen a barátnői előtt, hogy teljesen megszégyenít, kiröhög, és rá 5 percre látod, hogy már valami igénytelen mai trendnek megfelelő pasival smárol. A legtöbb igényes férfinak a kedve is elmegy attól, hogy odamenjen a lányokhoz, és így alakul ki a férfiakban a szép lányoktól való félelem.

 

animal-17474_1920.jpg

 

A férfiakban kialakult egyfajta trauma a vonzó külsejű hölgyekkel kapcsolatban, mert megtapasztalták, hogy ha nem egy modell külsejű férfiról van szó aki hatalmas önbizalommal rendelkezik, hanem csak átlagos, akkor a lányhoz való közeledés valamilyen szélsőséges megalázással fog járni. Ezért a férfi már oda sem megy inkább.

Sok pasi eljut arra a pontra, hogy csak átlagos, és önbizalomhiányos, látszólag nem beképzelt lányokhoz mer odamenni, mert ezek a lányok örülnek annak, hogy valaki végre megszólította őket. A probléma viszont pont abban rejlik, hogy nincs önbizalmuk ezeknek a lányoknak, mivel elkezdenek kompenzálni olykor, és van hogy akkor is elkezdik játszani az agyukat, és megalázni, ha egyébként szimpatikus lennél neki, persze legtöbbször csak a barátnők miatt, akik látják, hogy odamentek hozzá.

Sokat hallom manapság, hogy a nők még nem kapták meg az egyenjogúságot társadalmilag, és el vannak nyomva, de én pont azt érzem, hogy inkább a nők kezdik el elnyomni a férfiakat, és nem érdemlik meg azt, hogy ennyire z egekbe magasztaljuk őket pusztán a külsőségek alapján, mert ez vezet oda, hogy gonosz és beképzelt nőket nevelünk.


Minden nő ilyen ezek szerint?



Nem, nem ezt mondtam! Természetesen van kivétel (gondolom), de tény, hogy a férfiak döntő többsége nem azért nem megy oda a nőkhöz, mert alapvetően beszari, hanem mert azzá tették azok a nők akikbe nem szorult semmi empátia, és a hatalmas önbizalmukban való fürdőzés a kedvenc hobbijuk.

Úgy gondolom fontos lenne, hogy kialakuljon a nőkben és a férfiakban is egyfajta értékrend, és egy egészséges önbizalom, ahol megbecsüljük egymást kölcsönös tisztelettel. Sajnálattal látom, hogy kezd minden kiüresedni, és az empátia eltűnni. Az emberek olyan eszközöket és oldalakat használnak, amikhez még gyermekek, és nem képesek felnőni a feladathoz sem.

Egy pusztító gépezetet építettünk, ami magunk ellen fordult, de már azt sem tudjuk kik és mik vagyunk valójában, és a legtöbben kétlábonjáró zombiként megyünk előre, és azt hisszük minden mindenben igazunk van, és nekünk minden jár, még akkor is, ha ez a másik kárát okozza. A kontextus felértékelődött, közben pedig a tartalomhoz való igény elinflálódott.

 

Mit is szerettem volna ezzel a cikkel mondani végül?

 

Az üzenetem egyszerű. Nagyon nem jó irányba halad a társadalom, és így természetesen az ismerkedés sem. Traumatizálják a férfiakat, a nőket, közben pedig minden érdektelenség egyre érdekesebbként van eladva, amit már észre sem vesz az ember, mert az agya át lett mosva. Egy komolyabb értékrendszerrel rendelkező nőnek és férfinak már szinte káosz a párkeresés, de a csalódások után is úgy gondolom, hogy: nem szabad feladni!

 

Ha tetszett a cikk, kérlek iratkozz fel: :)

https://www.facebook.com/KovacsDanielBlog/

26 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://raimhol.blog.hu/api/trackback/id/tr9914311587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dread Naughty 2018.10.20. 18:52:12

Őszintén hiszem, hogy fölöslegesek ezek a cikkek. A nőket ez nem érdekli, magasról leszarnak mindent, ami nem alkalmas az önigazolásaik táplálására.
Ha valahol olyat olvasnak, ami szerint ők nem "a jók" és a férfiak nem "a rosszak" a rendszerben, azonnal töketlent/faszfejet/incelt kiáltanak és lépnek is tovább.
Ez az önreflexió-hiány viszont alapjaiban akadályoz meg bármiféle párbeszédet.
Megesküszöm neked, hogy nem fogsz egyetlen(!) olyan női olvasóval sem találkozni, aki szerint igazad van és ő valóban paraszt módon szokott viselkedni.

Hogy a női agy ezt hogyan tudja magának levezetni, talán furcsa, de íme egy szemléletes példa.
Pár éve elmentünk egy szórakozóhelyre és egy lány haver épp nagyon nézelődött.
Mellette voltam egész este és láttam, hogy 8 különböző srác próbálkozott nála, de mindet elküldte, azonnal és csont nélkül. Az este végén megszólalt, hogy "látod, egyetlen normális pasinak sem kellek".
A lényeg abban rejlik, hogy a női agy észrevétlenül relativizál. Elég a próbálkozókat nem pasivá/nem normálissá relativizálni és meg is van alapozva a végső "én csak áldozat vagyok"-érzés amellett, hogy ő nyitottnak és normálisnak tarthatja magát..
Ez lényegében bármivel működik náluk: simán lehetsz te 15 centivel magasabb nála és még mindig "alacsony hozzá", de akár a saját teljesítményük felmagasztalására is bőven jó.
Pl. lehetetlen nem észrevenni, hogy az országban minden nő kívánatosnak tartja magát és jól meg is tudják fogalmazni, fel tudják sorolni, hogy mely tulajdonságaik miatt: ő diplomás, ő középvezető, ő erős, ő önálló, stb. de véletlenül sem érdekli, hogy vajon a férfiak maguk milyen tulajdonságot tartanak ezekből fontosnak. Ha ő dagadt, a hatalmas melleket fogja isteníteni és Ashley Graham lesz az igazi nő. Ha vékony, akkor a modelleket és a thigh gap-et reklámozza. Ha ő gyúr, akkor az aerobikos celebek jelentik az igazi nőt, senki más. Ha ő fut, akkor leszarja, hogy olyan melle lesz, mint egy 8 éves kisfiúnak, ő kizárólag a szálkás testre fog esküszni...
A nők szimplán megmondják, hogy aki nem pont azt akarja, azt tartja vonzónak, amit ő annak tart, az nem is igazi férfi, az felszínes, az gyerek, az éretlen, az kevés és az nem is az ő szintje, stb.
Ekképp érik el, hogy önmaguk előtt mindig tökéletesnek tűnnek, ám "a férfiak valahogy soha nem képesek felnőni hozzájuk".

Sajnos ez a tulajdonságuk az, ami miatt hosszabb távon sem lehet meglenni a mai nőkkel.
Csak a megfelelő mennyiségű idő kell nekik és bármilyen területen relativizálnak maguknak egy megfelelő indokot a válásra, a kifosztásodra, a megcsalásodra, a gyerekeid elvételére, önmaguk felcsináltatására akaratod ellenére,stb.
Mivel ma a társadalom a nők javára túlkompenzál, lényegében semmiféle női bűnt nem torolnak meg, nincs retorzió(aki törvény elé kerül, a férfiakhoz képest 60%-kal alacsonyabb büntetési tételre számíthatnak).
Metoo alapon névtelenül és bizonyíték nélkül vádolhatnak meg és még csak nem is valamiféle objektív igazságszolgáltatási csatornát, hanem a nyilvánosságot használva.
Ma képesek kvótákat követelni, hogy amúgy megfelelő mennyiségű energiát és munkát befektető férfiakat küldjenek el és helyet csinálhassanak nekik. (Emmlékezz pár éve a havi 1-2 plusz napot jelentő menstruációs szabadság ötletére... még a már nem is menstruáló vagy éppen menstruációs fájdalmaktól sosem szenvedő nők számára is)
Ma egy csaj leihatja magát amennyire akarja és ha megdugod, csakis az ő jóindulatán múlik, hogy szexuális visszaéléssé relativizálja vagy sem a konszenzuális dugást(függetlenül attól, hogy te ittál-e).
Ma egy nő bármikor mondhatja azt a házasságban, hogy ő többet nem szexel és ilyen kötelessége nincs, ellenben ha te félredugsz, ő elválik és kifoszt.
Ma egy csaj büntetlenül felülbírálhatja a fogamzásgátlási egyezségeteket és apává tehet akaratod ellenére. Ha te teszed ezt(kilyukasztod a gumit, kicseréled az antibébit placebóra), törvényt sértesz.
Mindazonáltal ha terhes lesz, akkor is akaratod ellenére elvetetheti a gyereket és megölheti az utódodat. Neked a világon semmi jogod vagy lehetőséged nincs a sorsod alakítására.
stb.

Amíg ezt a felelősségvállalási egyenlőtlenséget nem oldjuk meg, fölösleges bármi más társadalmi jellegű probléma megoldásáról beszélni.

amaurote · http://anarchia2020.blog.hu 2018.10.20. 20:02:54

a dolog sokkal egyszerűbb: a nőknek erős férfi kell. csakhogy ma a csordaszellem/társadalom/állambácsi minden férfinél erősebb. azaz a nőnek olyan férfi kell, aki a társadalommal 150%-ban egyetért, akinek nincsenek egyedi gondolatai.
a nők lényegében a társadalom-csordaszellemmel akarnak összejönni.
ennyi.

moby76 2018.10.20. 21:57:39

Nekem Általában nincs gondom a csajokkal egyáltalán nem vesznek észre csak ha megsértem őket!
Kolegámnak mesélem hogy: nem az a gond hogy nemet mondnak mert az 90 % aki igent mond mert már nem tudom mit kell után mondani csinálni .. : ) csak röhögőt és bólogatott.

2018.10.21. 11:26:26

@Dread Naughty:
Pontosan, felesleges a nőknek címezve bármit is mondani, mert nem fogja érdekelni, pontosabban csak az érdekli, amit racionalizál a női agy, amely totál szubjektív és logikátlan módon, kizárólag érzelmi okból és állapotból tesz meg, az olyan esetben pedig, ami kritikát - "támadást" - fogalmaz illetve tesz meg velük szemben, ez hatványozottabban játszódik le.
Ez egyetlen okból fakad: a nő sokkalta nagyobb ösztönlény, sokkalta primitívebb szellemileg, mint egy férfi.
Nincs akkor éntudata, hogy felül tudjon kerekedni az érzelmein, hogy önvizsgálatot tartson, hogy elgondolkodjon a cselekedetein és azon változtasson.
Innentől fogva a nők felé teljesen értelmetlen bármilyen kompromisszumra, egyezségre, megbeszélésre törekedő kommunikáció, mindenféle ilyen irányzatú társalgásnak kizárólagosan arra kellene koncentrálnia illetve olyan jellegűnek kellene lennie, ami a férfiaknak szólva, azokkal egy megbeszélést/átbeszélést tartalmazna, erre irányulna, egy jó férfiak közötti beszélgetésre.
Mert kizárólag ennek van értelme és létjogosultsága.

steery 2018.10.21. 13:55:50

A férfiak nem "félnek" odamenni a nőkhöz, pláne a szép nőkhöz. Hanem egyszerűen nincs kedvük az egész ismerkedős-flörtölős-udvarlós-elvárásos-elutasítós-időpazarlós-pénzpazarlós baromsághoz. Inkább hagyják, hogy a nők fussanak utánuk és nagy kegyesen hagyják, hogy felszedjék őket. A siker titka: tedd elérhetővé magad és hagyd, hogy a nők megkörnyékezzenek és ők dolgozzanak meg a te örömödért.

bulsitter 2018.10.21. 14:48:46

Irigylem a problémáitokat. Régi szép csajozós idők... Persze, hogy visszautasítanak. Ez benne a szép. Valaki meg majd nem utasít vissza és egy szép napon azt veszed észre, hogy le vagy küldve pelenkát venni.

Beverly Kills 2018.10.21. 17:30:14

Kedves Kovács Dániel! (és a többiek)

A nőknek akkor lesz majd "egészséges" önbizalmuk, amikor majd a férfiaknak is, és nem képzelik magukat minden nőnél okosabbnak, erősebbnek, értékesebbnek, minden nő fölött állónak, a nőt meg szex tárgyának, szarpucoló cselédnek és tenyészkancának, aki csak azért van a világon, hogy őket szolgálja és ezt magától értetődőnek veszik. Még az analfabéta, undorító Quasimodó utcaseprő is azt hiszi, hogy az angol királynőnek is az ő kiszolgálása lenne az elsődleges kötelessége, ha """"nevet adva"""" neki (Utcaseprőné) nagy kegyesen """"""feleségül VESZI"""""", és mindezt azért gondolja, csak mert van egy 10cm-es farka!!!!!!!!

A nőknek akkor lesz majd "egészséges" önbizalmuk, ha a férfiaknak többé nem jut eszébe fizetni (bármennyit) a szexért, és pláne nem a "szép" nőkkel való szexért!!!!! Ugye vacsora, koktél, mozijegy, virág, bon bon, nyaralás, ékszerek és még sorolhatnám. Ez mind "vásárlásnak" számít, nem csak a sarki prosti kezébe nyomva egy ötezres vagy a masszázsszalonokban, interneten, stb. Nem beszélve a pornófilmekről, peepshowkról, sztriptízbárokról...A férfiak találták fel a prostitúciót a nemi diszkriminációval együtt, amikor is kivették a munkát, önállóságot a nők kezéből és konyhába zárt cselédet, tenyészkancát csináltak belőlük (ágyban- asztalnál kiszolgálni urukat) , majd ezeket a cselédeket három tehénért vásárolták meg" feleségül" az apjuktól "háztűznéző" után. Szarpucolásért és engedelmes szexért cserébe eltartották és kitartották a cselédjeiket. A mai napig a férfiaknál van a több pénz, a magasabb pozíció és akinél a pénz, vagyon, hatalom van, AZ választ, és az ebbe a kategóriába tartozó Quasimodók a LEGSZEBBET akarják megvenni. Csúnya nőknek nincs esélyük szép vagy gazdag férfira, aki luxust biztosít nekik cserében, emiatt a nőknek, akiknek jóval kevesebb fizetést adnak a férfiak, és nem kimagasló tehetségűek valamiben, az egyetlen esély a jólétre a gazdag pasi. A gazdag pasi pedig szép nőket akar, nem Gobbi Hildákat, mert ugye az "jár neki" a pénzéért. A nők ezért kennek magukra több mázsányi festéket, szilikont és szexi öltözéket, hogy kifoghassák a nagy halat. MERT A SZÉPSÉGET FIZETIK MEG A FÉRFIAK, NEM AZ EGYÉNISÉGET, SZEMÉLYISÉGET. Az nem érdekli őket. Számtalanszor tapasztalom naponta, hogy bár én sem vagyok csúnya, de mivel uniszex módon öltözöm, abban a pillanatban, hogy feltűnik egy agyonfestett, cicomázott, sarki kurvának öltözött csaj, bármilyen ronda legyen is a smink alatt, rögtön rá irányul a figyelem, mert "szép", kihívó, és így lehet(ne) vele dicsekedni, hogy lám mit kaptam a pénzemért (az anyósülésen feszítő "szépségkirálynő" is erről szól). Nem csoda, ha a szórakozóhelyeken csak a férfiaknak kell belépőt fizetni, hiszen az agyonfestett nőkre tódulnak be a kanos pasik tömegével, mert egy "szép" nővel akarnak kefélni és azt drága koktélokkal, pezsgővel, vacsorával kell megvásárolni!!
Általában a ronda és szegény pasik panaszkodnak miatta, de valójában csak azt sajnálják, hogy nekik nincs elég pénzük kurvákat vásárolni vagy nem szuperjóképűek, akikkel "ingyen" kefélnek a szép nők.
Uraim, ti akartátok, hogy így legyen! Ti csináltatok eladható, megvásárolható árucikket a nőkből, akiket legelsősorban a külsejük miatt vásároljátok, mint kenyeret a polcról, ezzel fenntartva a prostitúciót! Ne csodálkozzatok hát, ha egy nő gazdag vagy szép pasinak akarja eladni magát az agyoncicomázott, agyondivatozott külsejével, és azon se, hogy minden festett szőkéért, csücsörítő kacsacsőrrel dupla-tripla árat fizetnek a férfiak, emiatt a "szép" nők többkilónyi festékkel a fejükön, miniszoknyában királynőnek képzelik magukat - hiszen minden ujjukra akadna egy Andy Vajna - , és azt mondják nektek, hogy oké, megvehető árucikk vagyok? A SZÉP kell?? Akkor fizess f...fej, ha b...ni akarsz!!!! Ha meg nem tudsz fizetni valamilyen módon, és még ronda is vagy, akkor takarodj!
Ha jól értettem, NEKED (meg a többieknek) is az a problémád, hogy a "szép" nők elzavarnak, mert neked is az kellene, nem a ronda, mert ugye minden férfinak, a legocsmányabbnak is automatikusan ''''''jár a szép nő'''''''?! Téged sem érdekel az átlagos külsejű csaj, pláne nem a lelke, tudása, tehetsége, személyisége. Csak 3 dolog szükséges: bombázó legyen meg tudjon kefélni-szopni, kiszolgálni. Ennyi, nem több. Ugye hogy így van? Legalább MAGADNAK (magatoknak!) valld be, magadnak NE hazudjál!

Albert Ejstejn 2018.10.21. 17:39:18

Ki kell bekkelni meg azt a par evet, amig jonnek inteligens robotkurvak, es utanna kompletten leszarni a noket. Kesobbiekben lehetnenek majd orszagok, egesz kontinensek, ahol csak ferfiak elnek, mert a nok kivannak tiltva.

Sir Gombóc 2018.10.21. 18:18:05

@Beverly Kills: megragadtad a lényeget. Ja, nem is.
De amit az első bekezdésben felsoroltál, mind felróható a nőknek is, cserélhető, eldobható árucikként kezelitek a férfiakat (tisztelet a kevés kivételnek), aki ha már nem úgy teljesít, ahogy elvárjátok, megcsaljátok, lecserélitek. Arra is szinte képtelenek vagytok, hogy egy problémát időben felvessetek és veszekedés nélkül, kulturált hangnemben megbeszéljetek. Ehelyett egyszerre zúdítotok mindent az emberre, aki csak pislog, hogy akkor most mi van? Hadd ne soroljam. Szóval tessék magatokba szállni és elgondolkodni, hogy mi miért van? Ha még megy.

nniicckk 2018.10.21. 19:10:25

Az alapveto konfliktus ott van, hogy a termeszet az ferfi no kapcsolatot szaporodasra talalta ki, nem pedig evtizedes szorakozasra, enyelgesre, mint amire most hasznaljak az emberek. Ezert nem mukodik a feleljen meg mindenki minden elvarasnak, es legyunk boldogok az idok vegezeteig dolog.
A ket nem alahelyzetben elege erdektelen egymasra, a szaporodast leszamitva, ezert hiaba eroltetik hogy minden ferfi no talalkozasnak misztikus melysegekben magasagonban kene leteznie.

Négyes_ 2018.10.21. 20:14:02

A gond ott van, hogy mielőtt egy férfi odamenne ismerkedni egy nőhöz, nem kap semmiféle pozitív visszajelzést tőle (így meg sem próbálja). Ezt ugyanis nem teszik meg a nők 99% -ban. Nem néznek vissza bátorítóan, nem kacsintanak, nem mosolyognak vissza ... stb. Mert beképzeltek, mert rangon alulinak tartják ... stb. Ha működne ez a fajta feed back, akkor a férfiak biztosan nagyobb arányban próbálkoznának.

Dread Naughty 2018.10.21. 21:55:24

@icipicicsipa: Én egyáltalán nem mondanám, hogy "a nő sokkalta nagyobb ösztönlény, sokkalta primitívebb szellemileg, mint egy férfi", hanem egyszerűen másként van huzalozva.
Kicsit olyan ez, mint amikor összevetnek egy namíbiai átlag IQ-t a magyar átlag IQ-val. Igen, kb 35 ponttal lesz jobb a magyar és kijelenthető, hogy 100-ból 100-szor fog jobban dolgozni egy mai nyugati értelemben vett munkahelyen, de ha a természet erőinek jobban kitett, nehéz munkáról van szó, lehetséges, hogy az afrikai néger egyszerűen hatékonyabb lesz vagy hoszsabb távon jobban boldogul.

Van annak evolúciós magyarázata, hogy a nők miért ilyenné alakultak és nem másmilyenné.
Viszont azt érdekesebbnek tartom a nőkben, hogy valamiért mégis szükségük van az önigazolások gyártására ahelyett, hogy felvállalnák, hogy adott szituációban egyszerűen hülyék, bénák, tudatlanok vagy csak simán gecik, pedig nyilvánvalóan bőven látjuk mi őket ilyen minőségükben is.

Nézd meg pl. Beverly Kills nemes válaszát, érdemes kielemezni:

"amikor majd a férfiaknak is, és nem képzelik magukat minden nőnél okosabbnak, erősebbnek, értékesebbnek, minden nő fölött állónak, a nőt meg szex tárgyának, szarpucoló cselédnek és tenyészkancának, aki csak azért van a világon, hogy őket szolgálja és ezt magától értetődőnek veszik."

Szóval varr magának egy bájos szalmabábot, kezekkel, gombokkal, kis frizurát is rak rá, majd szétcincálja hangos sírás közepette. Eszébe sincs érdemi érvhez folyamodni, hanem vizionál magának áldozat-szerepet. Gyaníthatóan soha senki nem kezelte őt szextárgynak, szarpucoló cselédnek,stb., de ha nem tudja ránk sütni ezt a bélyeget azonnal, oda a joga a mindenkori áldozat szövegkönyvéhez, márpedig ma a nők semmilyen más szerephez nincsenek hozzászokva. Ha el kéne kezdeni érvelni, kiderülne, hogy vannak a nőket ért vádakban igencsak tagadhatatlan tények és ezek alapjaiban rengetnék meg az áldozat-agendat:

"Még az analfabéta, undorító Quasimodó utcaseprő is azt hiszi, hogy az angol királynőnek is az ő kiszolgálása lenne az elsődleges kötelessége, ha """"nevet adva"""" neki (Utcaseprőné) nagy kegyesen """"""feleségül VESZI"""""", és mindezt azért gondolja, csak mert van egy 10cm-es farka!!!!!"

Természetesen jellemző, hogy a társadalmunk tele van Quasimodo-külsejű férfiakkal, akik valami furcsa fétisnek élve az angol királynővel szeretnék magukat kiszolgáltatni, senki mással. Sajnos ezen férfiak tömegei regisztrálnak fel a társkeresőkre, elvéve ezzel a levegőt a kedves átlag magyar nőktől, hogy férfias, humoros, családra vágyó és szép férfiakkal ismerkedhessenek. Ez sajnos így igaz...
A 10 cm-es farok is teljesen biztosra mondható. A statisztikák hazudnak, mert azokat a mindenhez hozzáférő patriarchátus folyton meghamisítja. Van egy titkos kézfogásuk is, amivel egymásnak tudják szavak nélkül jelezni, hogy kinek hány centit csaltak fel a statisztikával...

"A nőknek akkor lesz majd "egészséges" önbizalmuk, ha a férfiaknak többé nem jut eszébe fizetni (bármennyit) a szexért, és pláne nem a "szép" nőkkel való szexért!!!!!"

Látod, még az egyszeri kommentelő nőből is kibújik az őszinteség, ha nem disztingválja magát egy pillanatra. Szóval a mocskos férfiak szexet akarnak, sőt mi több, szép nővel akarnak szexet. Micsoda vérlázító szemtelenség ez!
Példát kéne vennünk a nőkről, akik kifejezetten az alacsony, de legalább munkanélküli férfiakra buknak. Ha netán valamelyiknek pénze is van, attól menten elköszönnek a kollektív női puritanizmus hagyományai előtt hódolva. Hiába no, ehhez felérni lehetetlen a mocskos ösztönlény fajtánknak.

stb.

Én nem bántom őt.
Elfogadom, hogy a női agy békéjéhez hozzátartozik ez a fajta önbecsapás/önigazolás, ahogy az én megmagyarázhatatlan lételemem meg a vonzó nő, a feszes mell és a kerek segg. Nem várhatom el, hogy ne ítélkezzenek felettem a nők, amikor a már nem vonzót épp lecserélem egy vonzóra, ha egyszer én is képtelen vagyok elnézni az ő, számomra megmagyarázhatatlannak tűnő gyengeségeiket.
Mindannyian évmilliók alatt írt programokat futtatunk, amiket nem lehet némi social engineering által pillanatok alatt átírni.

Ehelyett én a komparatív előnyökre helyezném a hangsúlyt. Vannak dolgok, amiket a férfiakra kell bízni és vannak dolgok, amiket a nőkre, mert egyszerűen nekik van hozzá jobb agyuk, szemük, kezük. Hogy ezeket a feladatokat, szerepeket miképp dotáljuk és ismerjük el megfelelően, az lehet és legyen is vita tárgya, de ne hagyjuk el a nemekhez tartozó, jól beállított ösvényeket.

Sadist 2018.10.21. 23:04:48

@Beverly Kills: Figyi, nem azért nem kúr meg téged senki még ingyen se, mert ronda vagy, mint a lőtt seb, hanem mert ostoba vagy. Mélységesen ostoba.

chrisred 2018.10.22. 08:14:05

Ne nevezzük férfiaknak azokat, akik beparáznak a visszautasításnak még a gondolatától is. Nagyra nőtt gyerekekről van szó, akik az édességbolt kirakatát bámulják.

Sadist 2018.10.22. 13:31:39

@chrisred: "Ne nevezzük férfiaknak azokat, akik beparáznak a visszautasításnak még a gondolatától is."

A saját démonaidat projektálod, csak szólok :D

kolomparlole1114 2018.10.22. 19:17:27

Nem félnek, hanem realisták. Tudják hogy tök felesleges, úgyis kosarat fognak kapni. Még azok is akikkel egy szinten van a csaj, mert ők mindig csak a legjobbat akarják. Csak épp azt nem fogják fel hogy a legjobb csávók is ugyanúgy válogathatnak a legjobb nőkből, szal max egy ürítésre lesznek jók náluk. Erre valók, nem is érdemelnek jobbat.

kolomparlole1114 2018.10.22. 19:23:34

@Dread Naughty: Nem a cikkeknek lesz hatása, hanem ha az őket megkapó csávók csak arra használják őket amire valók: kurvának. Ürítés után BKV-zhat haza ahogy tud. Majd a buszon felfogja hogy mennyi is ér valójában. :)

kolomparlole1114 2018.10.22. 19:24:58

Szóval aki meg tud szerezni egy ilyen nüt, azzal teszi a legjobbat ha csak kihasználja. Minél jobban.

József Kodácsi 2018.10.22. 19:31:59

@Beverly Kills: A mondás is úgy szól,ne vegyél el csúnya nőt mert ba....tod egyedűl.

Dread Naughty 2018.10.22. 19:35:22

@kolomparlole1114: Ez oké, csak hát a probléma ezzel kicsit sincs megoldva.
A lányok boldogtalanok, a srácok dettó, a társadalom meg repedezik.

Régóta tervben van nálam egy startup ötlet.
Vannak tőlünk keletre igen szép számmal olyan országok, ahol sok gyönyörű fiatal lány van(nem mellékesen feminizmusról sosem hallottak), akik boldogok lennéne, ha európai, fehér férfivel élhetnék le az életüket.
örmények, grúzok, kazahok, üzbégek, türkmének, vietnamiak, irániak, orosz föderáció különböző területeiről valók...
Ezeket a lányokat kéne nagyobb számban áthozni ide és szervezni a tisztességes célú összeboronálást a lakossággal.
A fenti országokban úgyis semmibe veszik a nőket, szóval egy tisztességes magyar, dolgozó férjért(és a garantált gazdasági fejlődésért, kényelemért, EU-s papírokért) nagyon megérné ezeknek a 18-24 éves lányoknak is szerencsét próbálni.
Az állam is dotálhatná, hisz ezen népek lányai hamarabb és többet is szülnek, mint az elkényelmesedett magyar nők. Amíg ők önmegvalósítanak, a helyükre valódi nőket lehetne importálni.
Kérdés, hogy mennyire fertőzte meg a lelkeket az idegengyűlölet.

chrisred 2018.10.23. 08:14:06

@Sadist: Nem, inkább a blogíró démonait negligálom.

Sadist 2018.10.23. 12:22:35

@chrisred: Senki nem retteg a visszautasítástól, egyedül te.

chrisred 2018.10.23. 13:13:03

@Sadist: Tulajdonképpen elolvastad magát a blogbejegyzést is, vagy találomra írogatsz mindenfélét? :)

Sadist 2018.10.23. 14:48:59

@chrisred: Ki mondta, hogy ami le van írva a posztban, az mind igaz, okostojás? Te vizionálsz visszautasítástól rettegő férfiakat, ami valójában csak a saját félelmed kivetülése.

chrisred 2018.10.24. 05:25:15

@Sadist: Szóval valójában a blogírónak szeretnél beszólni, csak ahhoz gyáva vagy? Győzd le a démonaidat! :)

A nickben nem endélyezett karakter található 2018.10.26. 20:10:37

Akadnak azért nők, akik ̶n̶e̶m̶ ̶f̶é̶l̶n̶e̶k̶ merik megismerni önmagukat, és szembenézni azzal, amit ott találnak... Sőt, elég 'izék' (kacsintós szmájli) ahhoz, hogy ezt felvállalják!
Van egy mondás, hogy vigyázz, mit kívánsz, mert még megkapod.
(Meg, hogy az első tévedés a szerelem, az utolsó a bölcsesség)
pollynor.com/Chelou-Halfway-To-Nowhere-By-Polly-Nor-and-Andy-Baker

That's All Folks!
süti beállítások módosítása