Kovács Dániel

Blog

A legnagyobb tudományos áttörés történt ma!

2017. augusztus 28. 16:09 - Raimhol

bible-1677235_1920.jpg

A mai napon 2017.08.28-án reggel 9 óra 27 perckor brit tudósok hatalmas felfedezést tettek, amely valószínűleg még idén megváltoztatja a világot! Dr. Gareth Chamberlain több mint 5 évvel ezelőtt kezdte el kutatni az emberi DNS-ben az isteni sejtnek elnevezett részecskét, de egészen eddig sikertelenül. Miért olyan nagy áttörés, hogy fel lett fedezve ez a részecske? Azért, mert ez a sejtfelfedezés bebizonyította, hogy létezik lélek, és ha stimuláljuk egy speciális anyaggal ezt az elemet, közvetlenül Istennel léphetünk kapcsolatba! Tudom hihetetlennek tűnik, de Dr. Gareth Chamberlain az első ember a Földön, aki szavakat váltott bizonyítottan Istennel! A tudós megitta a speciális stimuláló szert, majd 10 perccel később elkezdte hallani Isten szavait, majd fel is tett pár kérdést a teremtőnek amely bizonyította, hogy sikeres volt a kapcsolat! A kérdések a következők voltak:


1.kérdés:


"Hol találhatunk élhető bolygót az univerzumban még, ahol értelmes lények vannak?"

Isten erre azt válaszolta:

"Régen szóltam teremtmény felé, de választ adok most szavaidra! Menjetek a Quibrum csillagtól 66,452 fokban nyugatra, majdan nézzetek előre a harmadik csillagtól,  és keleten ott lészen vala amit keresel!."

 

Ezt követően Dr. Gareth Chamberlain felkereste a NASA-t, és elmondta a koordinátákat, és körülbelül 1 óra várakozás után kiderült: Valóban ott egy élhető bolygó magas technológiával, akik már kommunikálnak is velünk! Eljött az a pillanat, amikor idegen civilizációt találtunk, amely képes velünk kapcsolatot létesíteni, és ez hihetetlen felfedezés!


2.kérdés:

"Létezik mennyország, vagy élet a halál után?"

Isten erre azt felelte:

"Valakinek létezik, valaki elkárhozik."


Ebből a válaszból megtudhattuk, hogy van túlvilág, és mennyország, de a bibliában írtnak megfelelően, csak azoknak akik a helyes utat járják.



3. kérdés:


"Mikor jön el a világ vége az emberek számára?"

Isten válasza a következő volt:

"Amikor a kétezredik emberi év eltelik, és még huszonegy, eljön az emberért egy hatalom, és az elemészt titeket!"


Sajnos ezek a szavak eléggé lesújtóak, mert ha jól értelmezték a tudósok, akkor 2021. év az armageddon éve lesz, de erről még megpróbálnak szót váltani Istennel. Ez a részecske megtalálható szinte mindenben, de főleg az emberben. A kutatások továbbra is megállás nélkül zajlanak, a NASA pedig továbbra is kommunikál, és információkat cserél az új megismert civilizációval.  Jelenleg már az Apple dolgozik azon, hogy olyan szoftvert fejlesszen ki, amely közvetlenül magában hordozza ezt a részecskét, és az ujjunk képernyőre helyezésével Isten tanácsait, és szavat hallhassuk. Ez lesz a jövő, és pár hónapon belül már kezünkben tarthatjuk magát a teremtőt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://raimhol.blog.hu/api/trackback/id/tr5812785766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása