Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kovács Dániel

Blog

Ez a bajom a melegekkel!

2017. szeptember 24. 06:40 - Raimhol

homosexuality-1686921_1920.jpg

A mai 21. században a másság elfogadása a társadalmunkban egyre inkább általánossá kezd válni, de továbbra is vannak olyan problémák, amelyek felett nem szabad elsiklani, ezért összeszedtem mik a leggyakoribb okai annak, hogy a melegekkel kapcsolatban negatív megítélés alakul ki!

1. A szexuális hovatartozás állandó demonstrálása

A társadalom körülbelül 3 százaléka homoszexuális, tehát durván minden 30. ember a saját neméhez vonzódik. Személy szerint nekem a homoszexualitással nem is lenne problémám, hiszen egy embernek a szexuális beállítottsága nem fogja meghatározni azt, hogy ez mennyire jó vagy rossz lelkületű emberre vall. Sokkal inkább problémám van azokkal a melegekkel, akik minden egyes lélegzetvételükkel azt akarják demonstrálni, hogy ők "mások"! Beletolják az arcunkba minden egyes pillanatban, hogy ők a saját nemükhöz vonzódnak, és elvárják, hogy bámuljuk őket! Mégis ez ki a francot érdekel? Természetesen, ha van egy meleg kapcsolat, ahol a két fél szereti egymást, és kulturáltan viselkednek, otthon a négy fal között pedig jól elvannak azzal semmi bajom. Nem a szexuális hovatartozásukkal van baj, hanem azzal, hogy ez a központi témájuk, és szinte semmi másról nem lehet beszélgetni velük legtöbbször, persze ez nem minden melegre igaz.

2. Flörtölés minden hetero pasival

Tipikus eset, hogy a homoszexuális férfi célozgat minden számára helyes pasinál arra, hogy ha esetleg mégse lenne hetero, akkor van esélye nála egy körre. Ez akár még bóknak is vehető, de minden hetero számára rendkívül kínos, ha azt hallgatja, hogy rá van gerjedve egy meleg pasi. Az a minősített esete a szituációnak, amikor kínos érzéssel megmondod, hogy hetero vagy, ő pedig győzködni kezd azzal, hogy nem tudhatod amíg nem próbáltad ki sráccal, ami jelen esetben célzás saját magára.

 

3. Ízléstelen melegfelvonulások

A melegfelvonulás papíron arról szól, hogy fogadjuk el a melegeket, hiszen ők is csak emberek! A valóságban viszont arról van szó, hogy ízléstelen ruhákban melegek, transzneműek, és ezekhez hasonló szerzetek undorító módon nyalják falják egymást, és demonstrálják másságukat. Azt teljes mértékben megérteném, ha tisztességes módon melegként végigvonulnak az úttesten, kulturáltan, de az ami melegfelvonuláson zajlik, azt nem vagyok képes eltűrni, még hasonló, de hetero felvonuláson sem!

Befejezés

 

Az előbb felsorolt pontok zavarnak minket heteroszexuális férfiakat a legjobban a melegekben, de le kell, hogy szögezzem csak azokkal a melegekkel van problémánk, akik az itt felsoroltaknak megfelelően viselkednek! Azokkal a homoszexuális férfiakkal akik kulturált módon élik életüket, és nem demonstrálják ízléstelenül minden mozzanatukkal azt, hogy ők "mások", nem randalíroznak az utcán exhibicionalista módon, és nem flörtölnek állandó jelleggel úgy, mint amikor egy proli hetero férfi környékez meg egy nőt, akkor semmi bajunk velük! Fontos elfogadni embertársainkat, de ez csak akkor lehetséges, ha mindkét oldal kulturált! Személy szerint is ismerek meleg embereket, és nincs bajom velük, egészen addig, amíg nem a szexualitásuk alapján határozzák meg magukat.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://raimhol.blog.hu/api/trackback/id/tr2512888944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.09.24. 07:42:55

A fő baj velük más. Jelenleg a homoklobbi a liberális globáldiktatúra egyik fő eszköze a népek ellen.
süti beállítások módosítása