Kovács Dániel

Blog

Egy országot nyomorítanak meg proli humorukkal! Kik ők?

2017. október 05. 16:31 - Raimhol

compact-disco-es-irigy-honaljmirigy_polobemutato.jpgAz Irigy Hónaljmirigy saját magukat könnyűzenei együttesnek nevezik, és "zenekaruk" névválasztása már eleve elárulja számunkra, hogy körülbelül milyen minőséget várhatunk el tőlük. Megalakulásuk óta fertőzik életünket alpári humorukkal, és szégyentelenkedésükkel, amelyre úgy látszik Magyarországon van igény, ami elszomorító! Egy olyan együttesről van szó amely kultúrmocsok zenéket igyekszik parodizálni, de a probléma az, hogy a "humoruk" által még alacsonyabb színvonalú szennyet gyártanak, amelyet a televízió képernyőjén keresztül mi örömmel megzabálunk.

A parodizálásuk nem reflektál sem a világra, sem semmire, kizárólag egyetlen dologra: hogyan bohóckodjanak gátlástalanul, alacsony színvonalon, azon a kulturális nívón, amelyet a kocsmában ülve az átlagos proli két kisfröccs között befogad, és megemészt. Nem látunk tőlük semmi mást, csak azt, hogy reklámokat, zenéket, műsorokat szennyeznek össze alpári módon, hiszen tudják azt, hogy ez egy jó recept arra, ha az igénytelenségüket szeretnék széles körben elterjeszteni.

Sikeres előadók, méghozzá azért, mert Magyarországon nem alakult ki a társadalomban az igény a kultúrára! Mindent megeszünk amit elénk tesznek, és nincs is elvárásunk azzal kapcsolatban, hogy valami megüssön egy megfelelő szinten. Legtöbbször felböfög mindenki egy közhelyet, hogy: "ha nem tetszik nem kell nézni", vagy "két vodka után már mindegy milyen zenét hallgatsz!". Nem, nem mindegy!

A kultúrára való igény a társadalom nagy részében ki sem alakul, amely egy szörnyű értékválság, és úgy gondolom ezen változtatni kell! Fontos, hogy ne fogadjunk be akármilyen szennyet, és kritikus gondolkodásmódunkkal felülbíráljuk, hogy mi az ami megfelelő, és mi az ami elfogadhatatlan! Egy olyan világban szeretnék élni, ahol nem fordulhat elő, hogy az Irigy Hónaljmirigy televízió képernyőre kerül!

Ha tetszett a bejegyzés, akkor lájkold, és kövesd az oldalamat! A megosztásokat külön köszönöm!

https://www.facebook.com/KovacsDanielBlog/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://raimhol.blog.hu/api/trackback/id/tr1612931219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása