Kovács Dániel

Blog

Így herélne egy szélsőséges feminista, és még büszke is rá!

2017. november 04. 07:16 - Raimhol

Fábián Anita úgy érezte, hogy fontos véleményt nyilvánítania a Sárosdi Lilla és Marton László üggyel kapcsolatban, ahol büszkén elhencegett azzal a véleményével, hogy szerinte a komplett férfi nem ivartalanítása lenne a megfelelő eszköz a nemi erőszak megelőzése érdekében.

Bővebben nem mennék bele a háttértörténetbe, hiszen a csapból is az folyik, hogy Sárosdi Lillát egy ismert színházigazgató-rendező az autójában próbálta meg orális szexre bírni, és ez őt mennyire felzaklatta 20 év elteltével. Azt viszont nem hagyhattam szó nélkül, hogy egy "színésznő" gondolkodása addig terjed, hogy szerinte az lenne a nemi erőszak megoldása, ha ivartalanítanának minden olyan férfit, amelyik eléri a pubertás kort. Mélységesen visszautasítom ezt a dehumanista életszemléletet, és úgy gondolom, hogy a feminizmusnak egy olyan súlyos és veszélyes formáját láthatjuk a videóban, ami ellen harcolni kell! Ne értsetek félre, én személy szerint hiszek a női egyenjogúságban, és harcolok a női jogokért, de nem harcolok többletjogokért, és kvótákért, mivel az demokratikus és antiliberális lenne! Feministának vallom magam, de azt is gondolom, hogy a nők már megnyerték a jogi egyenlőséget, és nem érdemelnek többletjogokat! Van férfi erőszak ez tény, mert bizonyos fizikai erőszak statisztikailag a férfiakra jellemző, de ez nem jelenti azt, hogy nincs női erőszak! A női erőszak eszközei a lelki terror, amíg a férfi erőszak eszközei a fizikai és a szexuális terror. Én harcolok az erőszak ellen, de nem a férfierőszak, hanem minden nemű erőszak ellen, és ebben a videóban egy minősített esetét láthatjuk annak, amikor egy feminista erőszakos ideológiával akarja szennyezni a környezetét! A férfigyűlölet és a férfiak iránti megvetése csak úgy sugárzik az arcunkba, és az ilyen szintű diszkriminatív gondolkodás ha elsúlyosbodik, az olyan szintű eseményekhez vezethet mint a holokauszt! Nem fogom hagyni, hogy szélsőséges genderideológiák mérgezzék a társadalmat, ami végül szörnyű tragédiához vezet!

Kérlek
oszd meg ezt a bejegyzést, ha úgy érzed, hogy a videóban szereplő mondatok elfogadhatatlanok, és Fábián Anitának bocsánatot kellene kérnie a kijelentéseiért!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://raimhol.blog.hu/api/trackback/id/tr6613163878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása