Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kovács Dániel

Blog

Hogyan csajozz önbizalom vesztés nélkül?

2017. augusztus 30. 00:52 - Raimhol

romance-624249.jpg

Legtöbb alkalommal amikor egy férfi szórakozóhelyen jár, az szokott lenni az elsődleges célja az alkoholfogyasztáson kívül, hogy összeszedjen egy jó nőt éjszakára. Mindenki tudja, hogy még a leghelyesebb, és egyben legjobb szövegű pasikat is visszautasítják néha, és ez sokszor nagyon rosszul tud esni a férfinak!

A visszautasítás olyan szinten képes összetörni az ember önbizalmát, hogy ha egy férfi odamegy egy lányhoz, és az lekezelő vele, akármennyire is titkolja a kezdeményező fél, lehet olyan rossz kedve lesz, hogy első visszautasítás után haza akar menni, és úgy érzi ronda, és semmilyen nőnek nem kell! A valóság pedig az, hogy egy nő nem csak a külső, és a személyiség miatt utasíthat el bennünket, hanem több oka is lehet!


A lehetséges okok:


  1. A kiválasztott lány akihez odamentél, barátnőivel jött, és kimondottan csajos partin vesz részt, ahol csak inni akarnak, és abszolút nem akar semmilyen pasitól semmit, akárhogy néz ki az, és akármilyen jó fej


  2. A lány nem olyan típusú, aki akárkivel hempereg, és mivel te vagy az éjszaka alatt a 15. pasi aki odament, ezért már elege van, és kapásból visszautasít, mivel sejti miért mész oda.


  3. Lehet, hogy egy idiótának tűnsz, mert totálisan béna a szöveged, vagy egyszerűen a külsőd nem jön be a lánynak! Legtöbb esetben a hölgyek nem is a külsőt, hanem a személyiséget veszik figyelembe, még egyéjszakás kaland esetén is, ezért ha nem vagy meggyőző, vagy karizmatikus, kapásból esélyed sincs, mivel rajtad kívül legalább 10 pasi odamegy az éjszaka alatt a lányhoz!


  4. Lehet bejössz a lánynak, és még akár le is feküdne veled, de nem érted a női nyelvet, és nem veszed észre, ha kéreti magát, ezért végül elutasításnak veszed azt, ha nem mond kapásból „igent”.

 

A legnehezebb dolog a férfiak számára csajozás terén, főleg akkor, ha kezdők ebben, az nem más, mint a visszautasítás kezelése! Mégis hogyan kezeljük a visszautasítást? Legtöbb alkalommal amikor sikertelenek vagyunk egy nőnél való próbálkozásnál, akkor úgy érezzük, hogy rondák vagyunk, egy igazi vesztesek, és még az is megfordulhat a fejünkben, hogy minek jöttünk a világra!

Fontos fejben tartani a korábban említett szempontokat! Ha mi vagyunk a világ legjobb pasijai, akkor is lehet visszautasítást kapunk, mivel a kiszemelt lehet nem olyan típusú lány, lehet kéreti magát, vagy egyszerűen csak kimondottan olyan céllal jött barátnőkkel a szórakozóhelyre, amiben pasik nem vehetnek részt!

 

Mégis hogyan kezeljük a visszautasítást, és hogyan birkózzunk meg vele?

 

  1. Tudnod kell, hogy ha helyes pasi vagy, még akkor sem tetszhetsz mindenkinek, ezért ne bántódj meg, ha egy lány esetleg a külsőd miatt visszautasít!


  2. Tegyük fel nem nézel ki jól, de jó a szöveged, akkor úgyis sikeres leszel, de önbizalom nélkül esélytelen vagy, ezért ne törjön le a kedved egy-egy visszautasítástól! Matematikailag ha 1000-ből egy lánynak tetszel, már akkor is jelentős esélyed van, ha egy este több lányhoz is odamész!


  3. Miért érdekelne bárki véleménye is ilyen téren? Ha összesen egyetlen lánynak is bejössz és sikeres a próbálkozás, akkor már megérte odamenned rengeteg nőhöz a sok visszautasítás ellenére!


  4. Fogd fel a visszautasítást tapasztalatszerzésnek, és gondolkodj el rajta, hogy valamit lehet rosszul csinálsz! A nők elsősorban a biztonságot keresik, szeretik a humort, és a sportos külsőt, és megannyi dolgot, amit ha tudnék, akkor én lennék az első férfi, aki megértette a  „gyengébbik” nemet.

 

A nők jelentős része kihívóan táncol a szórakozóhelyeken, de első sorban csak figyelemre vágynak, ezért fontos, hogy ne a visszautasítás alapján határozzuk meg a külsőnket! Az önbizalom elsősorban belülről fakad, ezért el kell fogadni a külsőnket, ha nem tetszik, akkor pedig dolgozni rajta! A személyiségünk is belülről kell, hogy fakadjon, egyszerűen a nők megérzik legtöbbször, ha valami hamisság az amit előadunk egy szerepként. Férfias kiállást kell szerezni, ami nem fog egyik napról a másikra megtörténni, csak önfejlesztéssel!

Önbizalomra, és tapasztalatra van szükség, és tiszteletet parancsoló személyiségre, mind ezt stílusosan! Persze tény, hogy manapság a társadalom 95 százalékának nincs stílusa, csak másol valakit, de törekedni kell az autonómiára, és arra, hogy ne mások miatt legyük férfiak, hanem csak is magunk miatt, és ezért is fejlesszük magunkat testileg, lelkileg és szellemileg is egyaránt! Fontos, hogy érett személyiségünk legyen, és a helyén kezeljük a visszautasítást, és ne érezzük azt, hogy össze dőlt a világ, mivel ezt csak az egonk sérülése miatt érezzük akkor, amikor visszautasítanak!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://raimhol.blog.hu/api/trackback/id/tr112789488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása